lg_zonnepanelen_logo_zonnepanelen-voordelig

Zonnepanelen LG

LG Electronics stopt met haar Solar-activiteiten

De Koreaanse fabrikant LG heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van zonnepanelen per eind juni 2022 te stoppen. Het bedrijf gaf als onzekerheid in wereldwijde zonne-energie sector als voornaamste oorzaak om uit te stappen.

"Het besluit komt op een moment dat de onzekerheden in de wereldwijde zonnepanelenindustrie blijven toenemen als gevolg van een verscheidenheid aan factoren, waaronder de intensivering van de prijsconcurrentie en de stijgende kosten van grondstoffen", aldus het bedrijf in een verklaring. "LG zal achter haar merk blijven staan en het bedrijf zal de klanten van bestaande LG-zonnepanelen blijven ondersteunen gedurende een periode nadat de sluiting van het bedrijf is voltooid. De productie van zonnepanelen zelf zal doorgaan tot het tweede kwartaal van dit jaar om voldoende voorraad te houden voor toekomstige service-ondersteuning."

LG heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van elektronica. LG Electronics is klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling  zijn de zonnepanelen van LG Solar ontwikkeld. De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Hiermee voldoen ze aan de hoge verwachtingen die klanten van LG hebben.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar