Veelgestelde vragen

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, stuur een email naar info@zonnepanelen-voordelig.nl

 

Offerte bevestigen
 
Wanneer u akkoord gaat met een offerte dan graag op onjuistheden controleren en de offerte kunt u dan ondertekend naar ons terugsturen via de email of post. 
 
Retouren
 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroeping recht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zonnepanelen-voordelig.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit betekend dat de verpakking ongeopend is geweest.

U ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen zullen wij deze controleren of deze producten niet beschadigd zijn. Indien uw retour zending aan bovenstaande criteria voldoet wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.

Retour zenden naar : Staalsteden 4-8 7547 TA Enschede  

KvK nummer: 68842457 I B.T.W. nummer: NL857614848B01