SolarEdge Power Optimizer S500-1GM4MRM

SolarEdge
S500-1GM4MRM
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

De power optimizer S500-1RM4MRM is compatibel met bifaciale zonnepanelen

Deze power optimizer S500-1RM4MRM is compatibel met bifaciale zonnepanelen. De S500-1GM4MRM optimizer vermindert alle soorten moduletekort, van fabricagetolerantie tot gedeeltelijke beschaduwing. Snellere installaties met vereenvoudigd kabelbeheer en eenvoudige montage met één enkele bout.


  • Een SolarEdge zonnesysteem levert gemiddeld 18 procent meer energie op jaarbasis alleen al door optimalisatie.
  • SolarEdge staat voor kwaliteit en geeft 12-25 jaar garantie op de omvormers en zelfs 25 jaar op de optimizers.
  • Een ander plus punt is dat het SolarEdge zonnesysteem op afstand per optimizer (lees paneel) kan worden uitgelezen door u, door ons, en door SolarEdge (gratis voor de levensduur van uw omvormer). Zo komen problemen direct aan het licht en kunnen deze zelfs vaak op afstand worden opgelost. In tegenstelling tot een normale string omvormer waarbij het moeilijk te zien of een paneel minder goed werkt of defect is.
  • Mocht er een probleem ontstaan schakelen de optimizers automatisch uit en leveren ze slechts een veilige spanning van 1 volt. Bij een normale string omvormer zullen de panelen als de zon schijnt altijd een hoge en gevaarlijke gelijkspanning leveren (150-1000V DC). Als de hoofdschakelaar wordt uitgezet schakelen de panelen ook uit. Hierdoor is het veilig werken voor installateurs, brandweermannen en uzelf.
  • De geringe meerprijs van een SolarEdge zonnesysteem verdient zichzelf in een jaar of 6 terug. In een schaduw opstelling zal dit nog veel sneller zijn.
  • De SolarEdge omvormer gaat veel langer mee doordat die werkt met een vast voltage van 350V (bij een enkelfasige omvormer) of 750 (bij een driefase omvormer). Hierdoor wordt de omvormer veel minder belast, in de praktijk gaat de SolarEdge omvormer tot 2 keer zo lang zijn als een gewone string omvormer! De optimizers die de spanning regelen hebben zelfs een standaard garantie van 25 jaar.

 

Datasheet:  klik hier 


Let op! Het is niet toegestaan om power optimizers uit de S-series en de P-series te combineren bij nieuwe installaties.
Garantietermijn: 25 jaar